Независим строителен надзор, технически паспорти, оценка за съответствие на инвестиционни проекти, проектиране.

ЗА НАС

ДИД-КОНСУЛТ ИНЖИНЕРИНГ ГРУП ЕООД

Сигурният патньор в строителство 

Защо да изберете нас 

 

През своето съществуване екипът на ДИД-Консулт инжинеринг Груп ЕООД  се е стремял да защитава интересите на своите клиенти в целия процес на строителството чрез инструментариума на строителния надзор. От една страна се стремим да подпомогнем клиента да избере оптималният за неговите нужди проект в добър за него обем. След това съблюдаваме този проект да бъде изработен професионално и следим да бъдат избегнати както всички рискове пред техническите изисквания, така и преоразмеряването на проекта, което води до излишно оскъпяване на строежа.

                                                 Нашата История: 

„ДИД-Консулт Инжинеринг Груп” ЕООД е създадено през 2017 г. с основна дейност – упражняване на строителен надзор, оценяване на съответствието на инвестиционни проекти, промяна на статути на имоти, изготвяне на пазарни оценки на активи, изготвяне на технически паспорти на сгради и професионално консултиране в областта на инвестиционните и строителни намерения. Притежава удостоверение №РК-0734/15.09.2015 г. от ДНСК за извършване на дейностите по чл. 166, ал.1, т.1 от Закона за устройство на територията /ЗУТ/ оценяване на съответствието на инвестиционните проекти и/или упражняване на строителен надзор.

В дружеството работят екип от професионалисти и си партнираме успешно с доказали се архитекти, проектанти, инженери, икономисти и юристи. В осъществяването на текущата дейност се базираме на опита, интелигентността, въображението и гъвкавостта им.

Клиентите ни получават цялостни решения, компетентно консултиране и професионализъм. Спазваме изискванията им за срокове, съобразяваме се с вижданията им за проектите и очертаваме възможностите в законовата рамка, за да могат да направят правилният избор. Клиентът решава окончателното на база нашите консултации.

Ползваме се с доверие сред клиентите и оправдаваме очакванията им.Стартирахме като малка издателска къща, която постепенно прерастна в агенция за графичен дизайн и цялостен брандинг. Зад гърба си сме оставили дългогодишен опит, основан на  задълбочени изследвания, творчески стратегии и широк спектър от проекти. 

Нашият екип прави всичко възможно да удовлетвори нужните на всеки клиент, вземайки предвид неговата концепция за въздействащо присъствие на пазара.

 

Нашият подход

Обръщаме специално внимание на всеки детайл, защото знаем, че в него е заключена тайната на перфектната визия.

Доверете се на нашия опит

Нашата философия се основава върху прилагането на индивидуален подход към всеки клиент, който се обърне към нас за съдействие. 

20

 проекта

50

Партньорства

11K

Позитивни отзиви
 

2

Награди